Вчера в 20:30 часа приключи първият ден от издирването на безследно изчезналия

...
Вчера в 20:30 часа приключи първият ден от издирването на безследно изчезналия
Коментари Харесай

Мистерия около изчезването на Весо Бургазата: Нови загадъчни обстоятелства

Вчера в 20:30 часа завърши първият ден от издирването на безследно изчезналия бизнесмен от Черноморец Весо Петров-Бургазата.

Още преди 12 часа през днешния ден полицейските елементи образуваха група за издирването му в гористата околност към Атия и с. Росен, в която се включиха доброволци и локалната ловно-рибарска дружинка.

Изчезването на бизнесмена Весо Бургазата вълнува цяла България.

Появяват се нови загадъчни условия.

По данни на хора, които са го познавали добре, Бургазата имал навика да гостува постоянно на собствен другар, който имал ранчо в този регион.

Известно е също, че имал и нелегално оръжие.

Една от версиите, по които работят проверяващите е самоубийство. Тя може и да отпадне, защото разпитаните дотук очевидци считат, че това не е човек, който би поставил завършек на живота си, без значение в какъв брой затруднено състояние ще изпадне.

Странното е, че джипът му " Порше Кайен " не е засечен от нито една трафична камера по основния път Бургас-Созопол или пък частна охранителна камера във всички направления, тъдява къщата му, в непосредствена непосредственост до в.с. " Свети Никола ".

Поради тази причина служителите на реда се притесняват, че от на следващия ден нататък им следва дълга и тягостна процедура по претърсването на десетки подземни гаражи в региона на в.с. " Свети Никола ", написа Флагман.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР